Primarul Cricova.

Valentin Gu┼úan a devenit primar de Cricova la vârsta de 27 de ani.

Începând cu anul 1987 ┼či pân─â azi, Valentin Gu┼úan este deja a ┼čaptea oar─â consecutiv primar în ora┼čul Cricova, municipiul Chi┼čin─âu. Primarul Valentin Gu┼úan a spus pentru JURNAL c─â a debutat ca primar la vârsta de 27 de ani ┼či deja de 25 ani ocup─â aceast─â func┼úie. La ace┼čti 25 de ani se vor mai ad─âuga înc─â patru ani în calitate de primar de Cricova, în urma scrutinului din 5 iunie 2011. În tot acest r─âstimp, oamenii l-au apreciat pentru energia ┼či responsabilitatea cu care abordeaz─â problemele ora┼čului. „În to┼úi ace┼čti ani, am acumulat experien┼ú─â, acum îmi este mai u┼čor decât a┼č fi început de la zero”, a declarat primarul.

Valentin Gu┼úan a recâ┼čtigat mandatul din primul tur ┼či acest fapt îl face mai încrez─âtor în propriile for┼úe. „Înseamn─â c─â ceea ce fac îmi iese bine. Atunci când am devenit primar, Cricova nu era gazificat─â, erau ┼či numeroase probleme legate de telefonizare, drumuri, iluminare, aprovizionarea cu c─âldur─â. Multe dintre aceste probleme au fost rezolvate definitiv, altele par┼úial, ┼či acum se lucreaz─â în acest sens”, sus┼úine Valentin Gu┼úan

 

 

Mesajul primarului.

Cineva a spus: "Cricova nu apartine doar cricovenilor!" Aceast─â afirma┼úie corespunde, în mare masur─â, adevarului.

Probabil, nu este un om în Moldova, care nu ar fi v─âzut, sau m─âcar s─â nu fi auzit despre ora┼čul Cricova cu renumitele sale cariere de piatr─â ┼či faimoasele depozite subterane de vinuri.

Cricova, care adesea mai este numit─â "Crama Moldovei", a devenit unul dintre cele mai prestegioase obiective turistice ale plaiului nostru.
Aici vin numeroase delega┼úii, oaspe┼úi ┼či turi┼čti.
De aceea, cine a fost în Moldova ┼či nu a v─âzut Cricova - nu a v─âzut de fapt Moldova.

Dar nu numai cu renumitele beciuri subterane se poate mindri ast─âzi Cricova. Aici mai functioneaz─â o serie de întreprinderi ┼či institu┼úii cu nume r─âsun─âtor. Mîndria deosebit─â a
Cricovei o constituie, în primul rînd, oamenii care tr─âiesc ┼či muncesc în ea. Deviza noastr─â a fost ┼či va r─âmîne: "Noi vrem bine în toat─â ┼úara, dar la Cricova s─â fie un pic mai bine!"

V─â invit─âm s─â ne vizita┼úi ┼či s─â V─â convinge┼úi.
Primarul ora┼čului Cricova.
Valentin Gutan.

Darea de seama a primarului or. Cricova pe an. 2019.

Declara╚Ťie de r─âspundere managerial─â 2019

Dare de seam─â a Primarului or. Cricova pe an. 2018.

Declara╚Ťie de r─âspundere managerial─â 2018

Dare de seama a primarului or. Cricova pentru an. 2018.

Darea de seam─â a primarului pe an. 2017.

Dec╚Ťara╚Ťie privind buna guvernare 2017

Darea de seama 2016

Darea de seama 2015